2011. április 14., csütörtök

Néhány alkalommal használt Bosch Maxx "Young Generation"

Néhány alkalommal használt Bosch Maxx "Fiatal nemzedék":
Hello olvasók Apróhirdetések:
aki már egy kicsit használt, rendkívül tiszta és könnyen használható mosógép a Bosch márka? A készülék volt 2004 nyarának végén, hogy tanulmányozza az elején a szállás a bátyám a freiburgi vásárolt új, és visszavonulni a 2006 közepén mintegy 25-30 alkalommal több, mint szükséges. Azóta, hogy nem használják a tartalék és száraz alagsori folyosón a szüleim (vagy hasonló nem lerakó szemetet szobába, de hangulatos pincében képek Sat), és leporolta csak időről-időre. Ha tehát az idő életkor 6,5 év kontra idő mellett, lehet abs. mint az új hívást. ETZ szinte nyomát sem / horpadások. sem ki-sem felismerhető. Szaga, mint a belső még mindig nagyon új! Mivel a gép nem fiatalabb, vagy ami még jobb, már nem állt körül, és a húgom a jogot az időközben egy korszerű, a jelenlegi modell vásárolt, kívánjuk, hogy hagyja abba, de most, hogy megszabaduljon az Ön számára. mint látható, a Wama egy nagyon egyszerű, lényegre törő modell nem túl sok műszaki. Harangok és a síp, de mégis, minden a szokásos szükséges ismert programok és lecsöpögtetett a 1200 ford / perc volt. 600rpm is nagyon gyors és nagyon gazdaságos és csendes (lásd a címkén).
Ha érdekel, és / vagy kérdések, vagy szeretne egy közelebbi pillantást a gépet lehet örömmel felveszi Önnel a kapcsolatot (e-mailben vagy szöveges üzenet küldése a legjobb).
Megjegyzés: Mi nem jelenik meg a képeken egy soha használt eredeti csomagolt Aquastopp cső van megadva. Ez helyettesítheti a jelenlegi tömlőt, ha a mosógépet, mint elkészítésében a konyha / fürdőszoba (néhány bérleti biztosít ilyen).
Ár: 140 Ft