2011. július 21., csütörtök

DVD-felvevő a merevlemez eladni hibás lg

DVD-felvevő a merevlemez LG eladni hibás:
Termék

Méret és / vagy súly: 275 x 430 x 54 cm-es, 4,5 kg

Modell száma: RH277H


- Har hogy itt-ott egy kevés nyoma az ő hibája ő egyetlen ember olvas

Hirtelen nincs több DVD-k és kiköpi, amint csatlakozik a hatalom

mindig a fedélzeten, ott, ahol a betétek dvd bastler lehet, hogy nincs

probléma

- Szóval csak eladni, mint hibás és nem működik!
LG RH-277H DVD-VHS-felvevők: DVD-Super Multi, és a merevlemez videó felvevő 160 GB-os merevlemez


Az LG RH-277H kombinációja DVD és a merevlemez felvevő, amely képes rögzíteni az MPEG-4 felvétel, köszönhetően a beépített 160 gigabájtos merevlemez akár 429 (!) Óra. Amellett, hogy szerkesztési funkciók a merevlemez rögzítése ragyog az LG RH-277H a felszerelések részletes, mint például a time-shift és Clip felvételi funkció, egyidejű felvétel és lejátszás és zenei fényképalbum funkcióval. Ezen kívül számos csatlakozó, az LG RH-277H is rendelkezik egy USB és egy HDMI port CEC Simplink.

Az RH-277H LG kínál egy szuper multi-drive felvevők elég hely az összes film kincseket. Köszönet a tömörített MPEG4 felvételi formátum tartalmazza a 160 gigabájtos merevlemez lenyűgöző 429 órányi videó anyag. Mivel felvételeket, hogy minden laza illeszkedése a kedvenc TV-sorozat. Természetesen, szintén az LG RH-277H a képjavító technológia "DVFX". Így a képminőség, ha RH-277H már optimalizálták a felvétel.
Film szerelmesei különösen értékelni az Advanced Time-shift funkciót. Ez lehetővé teszi, hogy egy rövid telefonbeszélgetés csak megáll élő TV, vissza, majd továbbra is, hogy egy időben eltolódott. Az LG RH-277H lehetővé teszi, hogy akár visszamenőleg több órát a televízió nézni kedvenc jelenetek ismét hiányoztál. Az idő-eltolódott lejátszás is lehetséges, valamint az egyidejű felvételt és megtekintése.
Ár: VB