2011. július 18., hétfő

Saeco Vienna kávégép SUPERAUTOMATICA funkcionális

Saeco Vienna kávégép SUPERAUTOMATICA Funkcionális:
A Bécs is működik - így működik .....

A "családi tanács" Mindazonáltal úgy döntött, hogy helyette egy újabb modell. A bécsi volt, az elmúlt öt évben a tél folyamán 6-7 hónapos Spanyolországban, és egy nap (normál) használható. A nyári hónapokban töltöttek Németországban, akár egy nyaraló van, és használják szinte minden hétvégén.

Utazási sávok állnak rendelkezésre, némi fényt karcolások a műanyag, de minden elfogadható, főleg az oldalán. Van egyszer "tette az utazást kész", és ragadt szalagot, és buborék betakar a tett Spanyolországban. Ezek közül a maradványok bizonyítják a ragasztószalagot a csomagot, amit már ki akkora, mint lehetséges megoldó Ezek közül is a fent említett fény karcolásoktól.

A gép nagyon rendszeresen tisztítani, karbantartani, takarítani mindent a orig. Saeco anyagok.
Persze, hogy tisztítsa meg a gépet újra szállítás előtt.

Figyelemre méltó az is egy "pipa", amely a gép a semmiből is volt. Néha (nem mért időközönként) nem közvetlenül a kávé, akkor meg kell tenni az új ki / be után csiszolás, majd fut a hét-néha több-problémamentes. Ez még soha nem zavarta minket, mert Bécs is sokat utazott modell, igen.

A dohányzásellenes háztartási 70 € + postaköltség. És gyakran saját gyűjtő. Nem tudok garanciát, mivel a magán. Selbstabholer lehet meggyőzni, egy csésze frissen főzött a gép az államtól. "Szállítás-vevő" nem hiszem adataimat.

- Szivattyú nyomás: 15 bar
- Kivehető víztartály 1,7 liter
- Kapacitás bab tartály 350 g
- Kapacitása kávézacc tartály 15 adag
- Állítható daráló
- Pre-főzési
- Melegvíz frother
- Dupla, állítható magasságú kávékifolyó
- Kivehető főzés csoport
- Teljesítmény 1250Watt
Ár: 70 EUR