2011. október 30., vasárnap

SATELLINE-3AS(d) - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


SATELLINE-3AS(d) új
SATELLINE-3AS
Nagysebességű rádiómodem előnyös adatátviteli jellemzőkkel
Adatsebesség 19200 bit/s 25 kHz csatornaosztásnál és 9600 bit/s 12. 5 kHz osztásnál
Soros interfész sebessége 300... 38400 bit/s
RS-232, RS-422 és RS-485 interfész
Hiba korrekció (FEC)
Repeater funkció
Programozható kimeneti teljesítmény 10 mW..... 1 W
Szabad csatorna keresés (FCS)
Frekvencia állítási tartomány 2 MHz a középponti frekvenciától
A SATELLINE-3AS egy half-duplex rádiómodem, mely különösen nagy sebességet és precizitást igénylő, változatos adatátviteli alkalmazásokra lett kifejlesztve. Számos funkciót és tudást nyújt, többek között a Message routing funkciót, mellyel könnyebb nagyszámú modemből álló rádiós hálózatot építeni. A Satelline 3AS szoftvere tartalmaz egy választható hibakorrekciót, mellyel az átvitelt javíthatjuk interferencia esetén. A Satelline 3AS RS-232, RS-422 és RS-485 csatlakozással rendelkezhet. A hardver cseréje nélkül a rádiómodem összes paramétere módosítható az interfészen PC segítségével. A 3ASd kivitel egy kijelzővel is rendelkezik, mely a modem programozását segíti.
Kiterjedt rádiómodem hálózat
A helyi hálózatok által továbbított adatok mennyisége folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Másik oldalról a kommunikációs rendszerek mérete is növekszik ezzel együtt. Ezen piaci trendekre a SATEL válasza a Satelline 3AS message routing (Üzenet útirányítás) funkciója, mely tartalmaz egy sokoldalú rádiós protokollt. Ez gondoskodik az üzenetek irányításáról a kiterjedt rádiós modem hálózaton. Habár a hálózat nagy területet fedhet le több átjátszóval, illetve repeaterrel, csak egy közös frekvenciacsatornára van szükség.
A hálózat bármelyik modemtagja tud repeater funkciót ellátni, ezzel az infrastruktúra költségeit alacsonyan tartani.
A Message Routing(Üzenet útirányítás) két üzemmóddal rendelkezik, hogy a különböző felhasználói igényekhez igazodjon: Source mód és virtuális mód.
Virtuális mód a lehető legkisebb adminisztratív jellegű többletterheléssel, gyors üzenetváltást tesz lehetővé.
Source mód esetén az üzenetváltás egy kicsit hosszabb időt vesz igénybe, mint virtuális módban, nagyobb az adminisztratív jellegű többletterhelés, de így sokoldalú és fejlett hálózatkezelést tesz lehetővé.
Source módban lehetséges fejlett hibakezelést alkalmazni, valamint mobilállomásokat használni, ahol fontos a hand-over azaz a mozgó állomás zökkenőmentes átjelentkezése a legközelebbi Repeater-be automatikusan..
Duál frekvenciasávos kivitel
A SATELLINE-3AS(d) modemek duál frekvenciasávos kivitelben is kaphatóak.
A rádiómodem adó/vevője opcióként kettő darab 2 MHz-sávszélességű csatornacsoportot biztosít, melyekett a gyártásnál a legalacsonyabb frekvencia fölé, és a legmagasabb frekvencia alá hangolnak , oly módon, hogy a két említett frekvencia különbsége maximum 15 MHz. A modem átprogramozható a 2 darab 2Mhz-es sávon belül bármelyik 2 darab frekvenciacsatornán történő működésre.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-05 15:29
. SATELLINE-3AS(d) - Jelenlegi ára: 3 000 Ft