2012. január 18., szerda

Rod Hutchinson szerelék tartó táska - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó ROD HUTCHINSON szerelék tartó táska
Egyedi és utánozhatatlan eredeti angol minőségben a pontyozás nagymesterétől. Sajnos már nem gyártják ezért nagyon ritka!
Exkluzív megjelenésű táska 5db belső tépőzáras nejlon tasakkal, belső vászon részen plusz kis rekeszek, amelyekben fűzőtű, bojli fúró, stb. tárolható. Erős dupla cipzáros nyithatóság, erős strapabíró anyagból gyártva.
Mérete: 22x16x3cm
Megbízásra értékesítem és nem kell rá napokat vagy heteket várnod, az aukció lejártát követően személyesen átvehető a belvárosban vagy banki előreutalás illetve számlára történő befizetés és a pénz megérkezését követően azonnal postázom!
Nagyon szép és újszerű állapotban van így akár karácsonyi ajándéknak is kitűnő választás lehet! Amennyiben igazi ritkaságot és kuriózumnak számító táskát szeretnél ami nincsen mindenkinek és nem köszön vissza bármelyik horgásznál a vízparton akkor ne keress tovább, mert megtaláltad!
Eredeti Rod Hutchinson termék!
***A képek az eladó táskáról készültek és nem letöltött képek! ***
A minimáláras termék amit egyenlőre nem fedek fel, kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rá, a komolytalan kérdésekre-ajánlatokra nem reagálok azokat válasz nélkül törlöm! Amennyiben az ajánlat eléri a minimálárat vagy megközelíti azt és számomra elfogadható akkor az ajánlatot tévővel megegyezek és az aukciót hamarabb is lezárom így még akár karácsony előtt átvehető a termék!   Csere vagy beszámítás nem lehetséges!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki komolyan is gondolja a vásárlást és az aukció lejártát követően fizetőképes vagy a termék árát utalással rendezni tudja, hetekkel későbbi fizetést illetve részletfizetést nem tudok elfogadni, ezt licitnél kérem figyelembe venni!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 18:44
. Rod Hutchinson szerelék tartó táska - Jelenlegi ára: 3 000 Ft