2011. szeptember 27., kedd

Gyönyörű karkötő 4-féle ásványból tibeti ezüsttel - Jelenlegi ára: 2 800 Ft


Hibátlan jade, rózsakvarc, kalcedon és ametiszt gyöngyből tibeti ezüsttel kombinálva született meg ez a gyönyörű, diszkréten elegáns gumis karkötő, mely egészen biztosan nem jön szembe az utcán!
Mérete: 20 cm
Ha a méret nem megfelelő, de tetszik az ékszer, üsd le bátran, elkészítem abban a méretben, amiben szeretnéd!
-Jade:
Csakra : szakrális csakra, napfonat csakra, szívcsakra
Tulajdonságai: Szín: zöldesfehér, zöld, szürke, sárgás Átlátszóság: áttetsző, átlátszatlan Porszín: fehér Mohs-keménység: 6, 4 Sűrűség: 3, 2-3, 3 Képlet: NaAl(Si2O6) Ásványtanilag: a piroxéncsoport láncszilikátja Kristályszerkezet: monoklin Keletkezés módja: átalakult Előfordulás: Burma, Japán, Kína Nyugati csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Halak Indián csillagjegy: Farkas Kínai csillagjegy: Kígyó, Bárány, Kutya, Nyúl Elem: föld
Gyógyhatása: a jadeit erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak a sav - bázis háztartást vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is.
A jadeit erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.
Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.
-Rózsakvarc:
Csakra : szívcsakra
Csillagjegy : Bika, Rák, Mérleg
Elem : levegő (némi föld)
Tulajdonságai :
Színe : halvány rózsaszín
átlátszó, áttetsző
Porszín: fehér
Mohs-keménység: 7
Sűrűség: 2, 65
Képlet: SiO2
Ásványtanilag: rózsaszín kvarc
Ásványtani osztály: szilícium-doixid
Kristályszerkezet: trigonális
Keletkezés módja: vulkáni
Előfordulás: Finnország, Oroszország, USA, Brazília, Madagaszkár, Namíbia, India, Dél-Afrika Nyugati csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg
Kínai csillagjegy: Kígyó, Bárány, Kutya
Elem: levegő
Gyógyhatása :
A rózsakvarc a legismertebb kövek közé tartozik, s ennek talán sokoldalú hatása a magyarázata.
Viselhetjük testünkön, de elhelyezhetjük a minket körülvevő térben is.
Felhasználásának rövid összefoglalása :
a lelki terhek megszüntetése, a vízerek leárnyékolása, mágneses mezők abszorbeálása, használhatjuk kelések ellen, megszünteti az agressziót erőszakos jelenetekkel tarkított rémálmok esetében.
Vérszegénység ellen, angina pectoris esetében, félelmi állapotokban, segít a harag feldolgozásában, erősíti az ereket, segít asztma esetében, nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot.
Mozgási és egyensúlyi zavaroknál, női betegségek esetén, termékenység fokozására, érzelmi ridegség ellen, negatív rezgések és energiák ellen.
Erősíti az idegeket, fokozza a romantikát, alvási zavarok, álmatlanság esetében és segíti az alkotó gondolatokat. Elbizakodottság ellen is hatásos.
 
-Ametiszt:
Tulajdonságai; Szín: világostól a sötétliláig, sápadt lilásvörös Átlátszóság: az átlátszótól az áttetszőig Porszín: fehér Mohs-keménység: 7 Sűrűség: 2, 65 Képlet: SiO2 Ásványtanilag: sötétibolyaszínű kvarckristály Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni Előfordulás: Németország, Románia, Brazília, Uruguay, Madagaszkár Nyugati csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak Indián csillagjegy: Kígyó Kínai csillagjegy: Sárkány, Kakas, Disznó, Patkány, Tigris, Nyúl Elem: tűz, levegő
Gyógyhatása:
Az ametiszt felhasználási területe rendkívül széleskörű. Már az ókori görögök is olyan kőként ismerték, amely segít megőrizni a józanságot ( használója olyannak látja a dolgokat, amilyenek).
Az idegsejtekre kifejtett hatása révén javítja az agy koncentrációs képességét, segít a migrénes rohamok esetében.
Mivel az ametiszt elősegíti az ellazulást, használata javallott alvászavarok ellen. Kiegyensúlyozó hatással van a túlzott hyperaktivitásra, illetve a belső nyugtalanságra. Kiválóan használható a meditáció elmélyítésére.
Tisztítja a vért és kiegyenlíti a vérnyomást, oldja a vérrögöket, ezért hatásos érproblémák és görcsök esetében. Gyorsítja a vérömlenyek felszívódását.
Segíti a látást, sőt a színvakság gyógyítására is használják.
Élénkíti a hasnyálmirigy működését, serkenti az immunrendszert, enyhíti a torokfájást.
Erősíti a légutakat és segít a tüdő megbetegedéseinek leküzdésében.
Hat az idegekre és az ízületekre, elősegíti a kötőszöveti húzódások gyógyulását.
Az ametisztet a "szenvedélyek kövének" is nevezik, azt mondják róla, hogy a mániás viselkedések mindegyikére pozitív hatással van.
A térenergia harmonizálására is gyakran használják .
-Kalcedon:
Tulajdonságai: Szín: szürke, szürkéskék, szürkészöld, szürkésfehér Átlátszóság: áttetsző Porszín: fehér Mohs-keménység: 6-7 Sűrűség: 2, 59-2, 61 Képlet: SiO2+H2O Ásványtanilag: kalcedon mangándentritekkel Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni, üledékes Előfordulás: Németország, Olaszország, Uruguay, Brazília, India, Namíbia Nyugati csillagjegy: Ikrek, Rák, Szűz, Nyilas, Bak Kínai csillagjegy: Ló, Patkány, Kakas, Bárány, Bivaly Elem: levegő, némi víz
Gyógyhatás:
Mivel a kalcedon főleg a torokcsakra területén fejti ki hatását, általában e tájék betegsége és zavarai esetén alkalmazzák.
Hat az olyan légúti megbetegedésekre, mint például a torokgyulladás, a hörghurut akut és krónikus formája, a rekedtség, torokfájás, gégehurut, pajzsmirigy és betegségei ellen.
A beszédképességet javító tulajdonságai miatt beszédzavarok és dadogás ellen is alkalmas. A torok területén jelentkező blokádokat felszámoló hatása miatt a kő ragadványneve : " a szónokok köve".
A kalcedon a szemnek is jó orvossága, különféle szempanaszok és zöldhályog esetén is alkalmazzák.
További alkalmazási lehetőségei is vannak, például hat a mirigyekre is. Szoptató anyáknál javítja a tejtermelést, de emlőgyulladás gyógyítására is használatos.
A hormontermelő mirigyek működésének minden zavaránál ajánlott a használata. Szabályozza a hormonális ciklusokat.
A belső elválasztású mirigyekre és az anyagcserére gyakorolt hatása révén cukorbetegekvércukorszintet.
Használatával gyorsabban elállíthatjuk a sebek vérzését, s gyógyulásukat is meggyorsítjuk.
Segít legyűrni az utazási rosszulléteket és frontérzékenységet, enyhíti a hányingert befolyásolja a nyirokáramlást. Használják ágybavizelés és epilepszia ellen is.
A diéta elősegítésére is alkalmas a kalcedon : csillapítja az éhséget, gátolja a tápanyagfelvételt, oldja a vizenyőt (ödémát), szabályozza a testfolyadékokat és segíti a szervezet méregkiválasztását.
Segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől, nyugtat, ellazít, megszünteti a belső nyugtalanságot, fokozza a terhelhetőséget.
Nem csupán az agressziót építi le, hanem megkönnyíti a mások agressziójával való elbánást is, sőt tudatosítja bennünk saját, gyakran elfolytott agressziónkat. Harmonizálja és megnyugtatja az indulatokat is. Segít a lelki traumák feldolgozásában, visszaadja önbizalmunkat és az elevenség érzését.
 
-Sterling ezüst:
A 925-ös ezüst, 92, 5% (tömegszázalék) ezüstöt tartalmaz általában rézzel és palládiummal ötvözik, a. jobb  megmunkálhatósága miatt. A színtiszta ezüstnél és ellenállóbb. Az általam kínált ékszerek ezüst ötvözetek ( rendszerint valamilyen más fémet, például Cu, Zn, Ni, Sn -t tartalmaznak ), tehát 100% ezüsttartalommal nem rendelkeznek!
Tartása, kezelése: szárazan tartandó, kezet mosni, fürödni benne nem lehet. Éjszakai viselése nem ajánlott a bőr nedvességtartalma miatt. Ápolása speciális ezüst ékszerekhez gyártott tisztítókendővel ( polírozó kendővel ), illetve ezüsttisztító folyadékkal lehetséges.
Gyógyító ereje:
Az ezüstöt baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonsága alapján az orvostudomány, a természetgyógyászat és a népi gyógyászat már több ezer éve használja. Az ókorban még ugyan nem ismerték sem a baktériumokat, sem a vírusokat, viszont megfigyelték, hogy a kőkorsóba tett ezüstpénz képes a vizet fertőtleníteni, és így az több nap alatt sem poshadt meg. A legmodernebb víztisztítókban ma is ezüstöt használnak.
 
Az ezüstnek mára megismertük egy újabb csodálatos tulajdonságát. Az emberi bőrrel érintkezve képes a bőr felületén élő gombákat, baktériumokat elpusztítani, anélkül, hogy toxikus hatással lenne ránk. Ma a legismertebb felhasználás az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. Ezek jellemzője, hogy a bőrrel érintkező belső felületük ezüstözött szálból készül. Előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Segíti a gombás, töredezett bőr regenerálódását. Sajnos a köröm-gombát önmagában nem képes elpusztítani, viszont más, elsősorban belsőleg szedett gombaölő kezelés kiegészítője, mivel meggátolja a visszafertőződést.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült ékszer, egyenesen a készítőtől!
Látogass el minden nap az oldalamra, mert a választékom folyamatosan bővül!
Nézd meg a többi termékemet is!



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-09-19 01:07
. Gyönyörű karkötő 4-féle ásványból tibeti ezüsttel - Jelenlegi ára: 2 800 Ft