2011. szeptember 20., kedd

SZÉTCSÚSZVA SORTED dvd ÚJ - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

eredeti lemez
MAGYAR HANG
CELOFÁN NÉLKÜLI
Tartalom:
Carl Dawson, a 24 éves ügyvéd Londonba utazik, hogy összeszedje a tragikus balesetben elhunyt, 26 éves ügyvéd bátyja, a vonzó, sikeres Justin holmiját. Justin holttestét a Temzében találták meg, állítólag mámoros állapotban leugrott a tetőről.
A Sunderland nyugodt vidékén élő Carl belecsöppen a főváros forgatag kellős közepébe. Elkápráztatják a csinos lányok, a nagy teljesítményű autók, és az elegáns, a Temzére néző apartmanok.
Amint Carl alaposabban megismerkedik Justin ügyeivel, lassan rájön, hogy bátyja távolról sem az a jómódú ügyvéd volt, akit titokban irigyelt.
Kiderül, hogy testvére a londoni éjszakai klubok népszerű figurája volt, akit valamiféle kapcsolat fűzött az excentrikus Damian Kemphez, az egyik klub támogatójához, aki a főváros drogügyleteinek nagy részét is bonyolítja. Carl érzi, hogy bátyja halála nem a véletlen műve volt, és összefog Sunnyval, Justin gyönyörű barátnőjével, hogy kiderítse az igazságot.
A két fiatal bemerészkedik London hedonista, föld alatti világába, ahol különcök tablettákkal stimulálják érzékeiket, és lemezlovasok fokozzák az őrületet. A temérdek, könnyen kapható kábítószer és a dübörgő zene elkábítja Carlt, nem is beszélve Tiffanyról, a szépséges exmodellről, aki Damiannek dolgozik, és azt az utasítást kapta, hogy csábítsa el Carlt Sunnytól.
De a fiatalember hamar kijózanodik, és rájön, hogy Sunny és ő akaratlan résztvevői egy zsarolás és csalás halálos játszmájában. Féltik az életüket, és segítséget kérnek Justin klubbeli barátaitól, a kártyaasztalnál dolgozó Martintól és Jake-től meg a bájos Jótól. De ezzel csak Damian kezére játszanak…
Extrák:
A Sorted buli hangulata - 18 perces party-összefoglaló
Önnállóan meghallgatható zenei hangsáv
Fotógaléria
Interjú az alkotókkal
Így készült a film
Előzetesek
Szétcsúszva - videóklip



Jelenlegi ára: 1 450 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 17:44
. SZÉTCSÚSZVA SORTED dvd ÚJ - Jelenlegi ára: 1 450 Ft